marți, 24 mai 2016

CEAI JASMINE BLOSSOMS

Tot răsfoind internetul în căutarea unui ceai perfect am dat peste pagina cameradinfata
Aici am descoperit o multime de ceaiuri, nici nu auzisem de multe dintre ele!
Mi-a atras atenția un ceai de plante, produs din flori de iasomie uscate, CEAI JASMINE BLOSSOMS.
Iasomia este un arbust exotic, originar din Caucaz. Ceaiul de iasomie are numeroase proprietăţi. Nu este energizant precum ceaiul verde, cu care este asociat adesea, dar calmează, relaxează şi îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, reglând, în acelaşi timp, şi tensiunea arterială. Alte efecte benefice ale sale ar fi în cazul durerilor de spate, arderii grăsimilor şi al accelerării metabolismului.
Ceaiul se recomandă ca relaxant în perioadele cu stres crescut ori foarte solicitante din punct de vedere fizic sau psihic. 
Preparatele pe bază de iasomie sunt recomandate în depresii, neurastenie, migrene, tulburări circulatorii, oboseală musculară, reumatism articular, tulburări de dinamică sexuală, frigiditate, tuse spastică, contracturi musculare etc.
Ceaiul de iasomie bogat în antioxidanţi ar putea încetini dezvoltarea numărului de celule canceroase din corpul omenesc, şi în această zonă derulându-se în continuare studii pentru a se vedea în ce măsură iasomia ar putea fi folosită pentru vindecarea cancerului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu