miercuri, 29 iunie 2016

Fruity Summer - 100% Ice Tea

           Buna!
          Pentru ca afara a venit vara va recomand un super ceai, 100% Ice Tea!!!
          L-am gasit pe un site necunoscut pentru mine, ceai icetea !!!
          Aici am descoperit o gama diversificata de ceaiuri tocmai bune pe aceste calduri!
         Aroma care m-a atras pe mine este cea de fruity summer. Oferta actuala a acestui sortiment de ceai este bestiala, are o reducere de 50%  pana la 7 iulie si beneficiati de livrare in 24 de ore, deschidere colet si retur gratuit in 30 de zile si consta intr-un  Pachet ceainic cu ceasca si 2 ceaiuri de fructe 5 O'Clock Tea a cate 40 gr.


          Acesta reprezinta un cadou minunat, atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici.
         Un ceai de fructe bun si sanatos e cadoul ideal pentru un iubitor de ceai, chiar si atunci cand destinatarul esti chiar tu. Iar daca e vorba de 2 ceaiuri adevarate, din bucati de fructe delicioase, insotite de un ceainic cu ceasca, rasfatul de maxim! 
         Pachetul Fruity Summer a fost creat special pentru iubitorii de ceaiuri de fructe, care se pot delecta acum cu doua dintre cele mai iubite sortimente: Banane si Cirese si Mar si Migdale, ce fac parte din gama 5 O'Clock Tea.       
        Aceste ceaiuri nu contin deloc teina, putand fi consumate in orice moment al zilei, chiar si de catre copii. Iar in zilele calduroase de vara pot fi preparate ca Ice Tea. Trebuie doar sa folosesti o cantitate dubla de ceai si sa adaugi cateva cuburi de gheata.
         Va invit sa vizitati  magazinul online si sa va alegeti aroma preferata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu