duminică, 15 mai 2016

Bratara din aur cu Nume si Inima mica

Buna! Acum cateva zile am descoperit un site interesant. Aici gasim bijuterii personalizate. Sunt atat de multe modele si sunt pur si simplu superbe. Nu ai cum sa refuzi sau sa nu iti placa un astfel de cadou. Doar te uiti la bijuteria respectiva si  iti dai seama ca a fost facuta special pentru tine, si te gandesti la persoana care ti-a facut-o cadou(daca este cazul) si te simti foarte important. :)
Site-ul se numeste  http://www.lovebird.ro/bijuterii-personalizate.html, iar pe http://www.lovebird.ro/bijuterii-bratari.html puteti gasi bratarile personalizate.
Astazi o sa va prezint  

Bratara din aur cu Nume si Inima mica.

Bratara din aur Nume si Inima mica. Bratara are o lungime de 18 cm cu un anou intermediar la 16 cm. Bratara poate fi personalizata cu orice nume sau cuvant. Pretul poate varia in functie de lungimea numelui. 
Este foarte eleganta si poate fi personalizata cu numele dorit, bineinteles. Ma gandesc sa achizitionez una deoarece vreau sa o fac cadu unei persoane speciale.
Va invit si pe voi sa sa uitati pe acest site, sa imi spuneti ce va place si daca aveti de gand sa va achizitionati ceva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu