joi, 12 noiembrie 2015

Pizza Tartino la Atelierul vesel

             Am descoperit ca branzica de la Hochland Tartino este buna la orice fel de mancare.
Am pus niste branzica pe pizza si dupa  accea am bagat tava la cuptor. Rezultatul a fost unul uimitor si delicios. Branzica de la Hochland s-a topit foarte bine si i-a dat preparatului un gust inedit.
Cred ca v-am facut pofta....asa ca spor la gatit si Pofta Buna! :))
             Totul a fost opera fiicei mele si a celor doua prietene ale ei....invitate la Atelierul Tartino...

Multumesc frumos #buzzstore si #bucuriagustului ‪#‎buzztartino‬




miercuri, 11 noiembrie 2015

Hochland Tartino

            Pentru ca sunt invatatoare m-am gandit sa testez noua branzica de la Tartino si cu elevii mei din clasa I. M-am inarmat cu cele trei arome, natur, rosii si spanac si cu o bagheta proasptata. Am trecut la treaba... elevii de-abia asteptau sa deguste branzica ce la facea cu ochiul.
             Am taiat rondele din bagheta si fiecare copil  isi personalizeaza sandwich-ul....iar toti au desenat fete zambitoare cu ochii din Hochland Tartino cu spanac, nasul din Hochland Tartino natur, iar gura din Hochland Tartino cu rosii.
Multumesc frumos #buzzstore si #bucuriagustului ‪#‎buzztartino‬




              Copiilor le-a placut foarte mult branzica tartinabila de la Hochland. Au spus ca este delicioasa si ca ii vor ruga pe parinti sa le cumpere o asemenea bunatate de branzica de la Hochland.



duminică, 8 noiembrie 2015

Mic dejun delicios cu Hochland Tartino

    Am primit spre testare de la BUZZStore si Hochland noul sortiment de branzica tartinabila, Hochland Tartino!
    Aratand atat de dragut in tuburile vesele si avand niste arome care iti lasau gura apa: spanac, rosii si natur, nu am rezistat si le-am degustat putin....dar foarte putin.
   In dimineata urmatoare m-am trezit, am deschis frigiderul si tuburile cu Hochland Tartino imi faceau cu ochiul si parca imi spuneau:"Hai...stiu ca ne vrei la micul dejun.....degusta-ne!". 
   Nu am putut rezista ispitei: am luat branzica, niste cascaval de la Hochland, niste mezeluri si putin lapte.
   Mi-am pus laptele in paharul meu fericit cu Olaf, si dupa am taiat cateva feliute de salam si cateva de cascaval de la Hochland. M-am pus pe desenat....am dat frau liber imaginatiei mele jucause.....am desenat pe sandwich-uri ce visasem in noaptea precedenta: chipuri vesele.
    Cu branzica Hochland Tartino, visele mele au devin realitate la propriu.
    Am savurat sandwich-urile si paharul cu lapte......si am capatat multa energie. Mi-au tinut perfect de foame pana la ora pranzului. 
     Masa de seara si micul dejun au fost inlocuite cu minunata Branzica Tartino. Numai asta as manca!
     Multumesc BuzzStore si Hochland pentru minunata experienta de testare a unui nou produs minunat....pe care sigur dupa terminarea celor 9 tuburi primite de la dvs. il voi mai cumpara.

                :)))))))))) Va recomand cu mare placere! Poftaaaa Bunaaaa! :)))))))))